Vriendenloterij voor PXE

WIST JE DAT JE DOOR MEE TE DOEN AAN EEN LOTERIJ OOK GELD KUNT INZAMELEN VOOR DE STICHTING PXE-FONDS?

VRIENDENLOTERIJ: SPEEL MEE VOOR DE STICHTING PXE-FONDS

De vriendenloterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor de deelnemers die grote prijzen kunnen winnen.

De vriendenloterij steunt daarom goede doelen die zich richten op de gezondheid en het welzijn van mensen. Uniek aan de Vriendenloterij is dat mensen zélf kunnen kiezen welk goed doel zij steunen. Dit heet geoormerkt meespelen. De Stichting PXE-Fonds is één van de goede doelen waarvoor u mee kunt spelen.

42% van uw inleg gaat dan gegarandeerd naar onze stichting én u maakt kans op mooie prijzen en cadeaus!

Maandelijkse trekking

Bij de vriendenloterij zijn de laatste 5 cijfers van uw rekeningnummer, aangevuld met 2 letters uw lotnummer in de maandelijkse trekking en de drie extra trekkingen die verspreid over het jaar plaatsvinden. Uit alle meespelende lotnummers worden de winnende nummers getrokken. Iedere trekking maakt u kans op ruim honderdduizend prijzen tot wel een miljoen euro.

Steun de Stichting PXE-Fonds en speel mee!

Door mee te spelen machtig je de Vriendenloterij om voor ieder lot, per trekking € 15,25 van uw rekening af te schrijven.  Er zijn 15 trekkingen per jaar. Opzeggen kan iedere maand.

Als je dus een jaar meespeelt gaat er ca.  90 euro naar de Stichting PXE-Fonds. Structurele inkomsten die gebruikt worden voor onderzoek naar onze zeldzame ziekte PXE.

Speel je toevallig al mee met de vriendenloterij? Ga dan naar de website  http://www.vriendenloterij.nl  en klik op klantenservice rechtsboven om je lot om te laten zetten naar geoormerkt meespelen voor de Stichting PXE-Fonds. Je vindt dan het telefoonnummer 088-0201020 of je kan het regelen via de handige chatfunctie. Noem ons clubnr. 11012 dan vindt de klantenservice onze Stichting sneller.

Speel je nog niet mee met de Vrienden Loterij, maar wil je dat wel gaan doen? Dat kan! Je kunt daarvoor terecht op de site www.vriendenloterij.nl

Klik op het kopje Extra’s

Scrol naar beneden naar Clubs en stichtingen

Scrol naar beneden naar Meespelen voor uw club

Klik op speel mee

Vink de keuze aan “club, vereniging of stichting naar keuze”

Vul vervolgens in de zoekfunctie Stichting PXE Fonds in

Als Stichting PXE Fonds gevonden is klik dan hierop

Er verschijnt “ik speel mee voor Stichting PXE Fonds”

Vervolg de rest van de aanmeldprocedure.

Menu