Koop unieke tafel en steun onderzoek naar PXE

Matthieu zelf PXE patiënt en slechtziend heeft als hobby tafels maken uit boomstammen. Hij zegt zelf “ik koop een boomstam en zaag deze in plakken zodat ik er een tafel van kan maken, deze werkzaamheden doe ik zelf, met veel passie en plezier. Deze tafels verkoop ik en de opbrengst is voor een goed doel. Nu is het PXE fonds mijn goed doel. Ik heb nog 5% zicht maar werk met 120% passie aan de tafels. Ik hoop veel van deze tafels te verkopen en hoop dat ik anderen kan motiveren om ook iets te doen. Je kan veel meer dan je denkt”

Denk je wow die zijn leuk daar wil ik er wel één van kopen mail dan naar Matthieu mmvandenhelder@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu