Ook de jeugd zet zich in voor PXE

Schaatsen om geld in te zamelen voor onderzoek naar de zeldzame ziekte die je moeder heeft. Een heel bijzondere actie!Verbeter de wereld en doe iets! Met die boodschap in het achterhoofd schaatst de zoon van Truus Cohen zaterdag 29 februari een sponsortocht op de ijsbaan in Haarlem. Steun hem door per geschaatste ronde (400 meter) geld te doneren voor onderzoek naar een medicijn om PXE te remmen. Interesse in sponsoring? Neem dan contact op met Truus via whatsapp 06-41044425 of email truuscohen@icloud.com Doneren kan ook via de doneerknop op de site pxe.nl onder vermelding van de schaatsactie. Zondag 1 maart wordt bekend gemaakt hoeveel rondes er geschaatst zijn.

We wensen hem heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu