BENEFIET AVOND VOOR PXE

Zaterdag 1 juni organiseert Nederland Drie een benefiet avond voor PXE. Michael de Bruin, al 30 jaar actief als vrijwilliger in het jongerenwerk, eerst bij OIKOS en nu nog bij Nederland Drie, lijdt aan PXE. Helaas moet hij nu, vanwege deze nare zeldzame ziekte, stoppen met dit vrijwilligerswerk. Om hem te bedanken en meer onderzoek mogelijk te maken naar een mogelijk medicijn tegen PXE organiseert Nederland Drie deze benefiet avond.  De entree bedraagt 10 euro per persoon, dit is tevens uw donatie aan de Stichting PXE-Fonds want de 3 bands die gaan optreden doen dit belangeloos.

Het wordt een fantastische avond! U komt toch ook?

  • Zaterdag 1 juni 2019
  • Van 20.30 uur – 03.00 uur
  • Locatie Nederland Drie, Lange Spruit 84, Wateringen
  • Entree: 10 euro p.p. (dit is uw donatie aan Stichting PXE-Fonds)
[us_single_image image=”2576″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu