Training in Loosdrecht

Afgelopen vrijdag heerlijk gezwommen in Loosdrecht bij Annemarie en Hans. Enorme gastvrije ontvangst en daarna, begeleid door hen in de kano, onze training afgewerkt. We hadden mazzel met heerlijk weer en weinig wind. Dat was laatst wel anders met harde wind en golven! De week afgesloten op hun terras met een heerlijk wijntje……….

5 reacties. Reactie plaatsen

  • Petra en Piet van der Putten
    5 september 2017 21:35

    Beste Marion en beste vriendinnen,
    Gefeliciteerd met deze prestatie en alle tijd en training die jullie erin hebben gestoken. ook hebben wij de tv-en radio uitzending gevolgd en natuurlijk het interview in de krant gelezen. Super bedankt.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu