Landelijke contactdag 4 november 2017

 

Op 4 november 2017 organiseert de patiëntenvereniging PXE Nederland weer een landelijke contactdag in het midden van het land. Het zal dit jaar een hele bijzonder contactdag worden, aangezien alle patiënten , die mee hebben gedaan aan de Temp Studie, nu klaar zijn. Een spannende tijd breekt aan, en wij hopen allemaal dat er een positieve uitslag bekend zal worden gemaakt door de aanwezige artsen van het UMC te Utrecht, Met een mooie presentatie. Natuurlijk zal er ook een heerlijke lunch geserveerd worden. En genoeg tijd om elkaar weer eens persoonlijk te spreken.

Mensen die lid zijn van de patiëntenvereniging ontvangen persoonlijk een uitnodiging  met daarin alle informatie.

Mocht u geen lid zijn , maar wel interesse hebben in de contactdag , mail dan naar het secretariaat yvonne.rijpstra@ziggo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu